Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Gábor vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Vállalok Mazda 5 típusú, 7 személyes autómmal személyszállítást, nemzetközi, belföldi..! Csomagok egyéb küldemények elszállítását. Bármily jellegű feladatot, ami testhez álló. Az Akár NON-STOPKulturált, jó megjelenésű, munkabíró 186cm magas 65 éves férfi vagyok. Dinamikus, energikus, precíz, nyugodt természetű.Flexibilis, agilis, a nap bármely szakában mozgósítható vagyok.Árak megbeszélés alapján!Üdvözlettel:Földes Gáborfg@edison.hugaboca1039@gmail.com+36 20 9463 423+36 70 202 9033 (SMS)

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Futárszolgálat megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Gábor.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Futárszolgálat terén. Gábor egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Gábor ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Futárszolgálat szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu