Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Viktor vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Tisztelt leendő megrendelőim!Széleskörű építőipari referenciával rendelkezem, mind a kültéri és beltéri munkálatok viszonylatában. 12 éves korom óta dolgozom az építőiparban, Édesapám 30éve működő generál kivitelező csapatában kezdtem pályafutásomat. Kezdetben segéd és szakipari ágak betanulójaként, majd a munkások irányítása volt feladatom, persze emellett én is ugyan úgy végeztem a teendőimet a munkaterületen, nevén nevezve..Térkő rendszerek teljeskörű kivitelezése, kerítés építés, alapozás, beton bedolgozás, falazás, vakolás, nyílászáró beépítés, gipszkartonozás,festési mázolási munka folyamatok, homlokzatszigetelés és még számtalan képességemet tudnám leírni. Munkámra nagyon igényes vagyok, abszolút megrendelői szemmel nézem a végeredményt.Munkáimra eddig panaszt még nem kaptam.Jelenleg egyéni vállalkozóként végzem munkáimat, számlaképesen.Kommunikatív, intelligens, és szorgos ,ezek a jelzők személyiségem leírására.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Futárszolgálat
Futárszolgálat (4)
Autós futár, Vásárlás, szállítás, Expressz futár, Csomagküldés (egyéb csomagkézbesítés)
Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (7)
Ezermester, Festés, gipszkartonozás, tapétázás , Parkettázás, hidegburkolás, melegburkolás, Kőműves, Ajtó, zárjavítás, Ablakcsere, üvegezés, erkély, Homlokzati- és belső hőszigetelés
Teherszállítás
Teherszállítás (6)
Költöztetés, bútorszállítás, tehertaxi, Építőanyagok, építési termékek, Lomtalanítás, Nemzetközi szállítások, Építési törmelék, sitt, zöldhulladék, Egyéb rakomány
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Takarítás, házi- és ház körüli munkák (3)
Takarítás, Üzletihelyiségek takarítása, Kertész
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása (1)
Egyéb
Üzleti szolgáltatások
Üzleti szolgáltatások (1)
Jogi tanácsadás

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Futárszolgálat megbízást Gyál városában? Itt van, mondjuk Viktor.

Ő egy szakember, aki Gyál és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Futárszolgálat terén. Viktor egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Viktor ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Futárszolgálat szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu