Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, László vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm! László vagyok. Két szakmával is rendelkezem. Jóideje egészségügyi kártevőirtással foglalkozom. Ugyanakkor mint gépszerelő karbantartó géplakatos, szabadidőmben szívesen vállalok a ház körül, lakásban ezermestert igénylő munkát is. Másik végzettségem egészségügyi gázmester. Megoldást kínálok mind magánszemélyek, mind vállalatok, vállalkazások számára mindenféle kártevő ellen. Ágyi poloska, csótány, hangya, bolha, darázs, egér, patkány ellen van biztos módszerem. Keressen bizalommal!Mindkét szakmában a pontosságra, precizitásra és a teljességre törekszem. Mottóm: úgy végezd a munkádat mintha magadnak csinálnád!Minden felszerelésel rendelkezem amit ezen munkák megkívánnak.Ezen kívül szabadidőmben kisteherautómmal árufuvarozásban is tudok segíteni.Köszönöm, hogy végigolvasta bemutatkozásomat!

A következő kategóriákban vállal feladatot

Futárszolgálat
Futárszolgálat (4)
Autós futár, Expressz futár, Élelmiszer-kiszállítás, Csomagküldés (egyéb csomagkézbesítés)
Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (1)
Ezermester
Teherszállítás
Teherszállítás (1)
Egyéb rakomány
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Takarítás, házi- és ház körüli munkák (0)
Szépség, egészség, sport
Szépség, egészség, sport (1)
Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Futárszolgálat megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk László.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Futárszolgálat terén. László egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be László ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Futárszolgálat szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu