Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Zseraldina vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm, Én egy 26 éves, megbízható, életvidám hölgy vagyok, aki bérkiegészítésként szeretne munkát vállalni. Több éves tapasztalatom van a takarítás terén, jelenleg is a szakmában dolgozom, egy öt csillagos szállodában vagyok a takarítási részleg helyettese, korábban dolgoztam szobalányként belföldön/külföldön egyaránt. Saját autóval rendelkezem, így a távolság sem akadály számomra. Legyen szó takarításról, gyermek megőrzésről, esetleg bevásárlásról, szívesen állok rendelkezésre, keressen bizalommal.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Futárszolgálat megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Zseraldina.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Futárszolgálat terén. Zseraldina egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Zseraldina ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Futárszolgálat szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu