Futárszolgálat Budapesten

Futárszolgálat

Válasszon megbízható futárok közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 • Futárszolgálat – rendelje meg az adott szolgáltatást a Qjob-on
 • Válassza ki a legjobb futárt a vélemények és az értékelések alapján
 • Csak annyit kell tennie, hogy megírja a feladatot, a futárok pedig felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat
Futárszolgálat
 • Futárszolgálat Budapest a Qjob által.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt szakembert a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Tegyen közzé egy felhívást és a mesterek felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 1742 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 1020

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 1742 profi várja megrendelésedet!

Amennyiben olcsó és minőségi futárszolgálatra van szüksége Budapest, rendelje meg a Qjob ezen szolgáltatását. A honlapon tucatnyi magánfutár és hivatásos futárszolgálat regisztrált, amelyek között minden bizonnyal megtalálja azt a vállalkozót, akinek a szolgáltatási költségei megfelelnek Önnek.

A szolgáltatás típusai

A Qjob végrehajtói bármilyen szintű futárszolgálatot teljesítenekkedvező áron úgy vállalkozások, mint magánszemélyek számára. Az általuk nyújtott fizetett szolgáltatások között a következők találhatók:

 • “oda-vissza” típusú üzleti iratok és levelek küldése (ha sürgős dokumentumokat kell aláíratni és vissza vinni)
 • különösen értékes csomagok kézbesítése Budapest belül (drága ajándékok, törékeny tárgyak és így tovább)
 • élelmiszer, ruházat és egyéb személyes tárgyak gyalogos vagy autós futárszolgálattalvaló kézbesítése Budapest
 • a levelek vagy csomagok gyors, bizalmas átadása a címzett kezébe,átvételielismervény aláírásával
 • gyalogosvagyautóskézbesítés rendhagyó módon vagy formában (köszöntés vagy kellemes meglepetés céljából)

A Qjob-on éjjel-nappal rendelhet expressz kézbesítést. A honlapon mindig vannak professzionális szolgáltatók vagy privát futárok, akik készek arra, hogy azonnal kézbesítsék a csomagot a város vagy külváros bármely részére, s ezt nemcsak napközben, hanem éjszaka is vállalják. A megrendelés végrehajtását holnapra vagy a hét bármely más napjára is kérheti, előre egyeztetett időpontra.

A szolgáltatás díja

A különféle levelezés és csomagok gyors kézbesítéséért a Qjob végrehajtói eltérő árakat szabnak meg. A webhelyen gyorsan megtalálhatja az olcsó expressz kézbesítési szolgáltatást és a drágábblehetőségeket is. A megbízás árát általában a következő tényezők befolyásolják:

 • a dokumentumok/levelek/csomagok küldésének sürgőssége (azonnal vagy holnap)
 • nappali/esti/éjszakai kézbesítési szolgáltatások
 • a szállított termék/tárgy jellege, súlya, méretei
 • rendeltetési címtávolsága a feladótól

Azt, hogy mennyibe kerül a hagyományos vagy expressz kézbesítési szolgáltatás egy adott Qjob végrehajtóestében, a honlap belső chat-jén keresztül pontosíthatja.A legtöbb esetben a Qjob-on regisztrált szolgálatok és a magánfutárok kulcsrakész szállításánakdíjai alacsonyabbak, mint az átlagos piaci árak, tehát a profi segítség olcsóbb lesz. A szállítás költségét a csomag küldése előtt tudatják Önnel, aminek összege a kézbesítéskor sem fog változni. Budapest

A futárszolgáltatás a Qjob-on

A Qjob.hu ezen oldalán különféle futárszolgálattal kapcsolatos munkákat tehetsz fel, illetve megtalálhatod mindazon mindennapi problémákat amelyekre megoldást nyújtunk: legyen az bútor házhozszállítás, virágfutár vagy személyszállítás!

Esetleg költöznél? Új bútort vásárolnál az IKEA-ban? Talán lekésted az imént a vonatod és gyorsan el szeretnél jutni A pontból B pontba? Nem csak alkalmi munkád van a szakemberek számára, hanem akár hosszútávon szeretnél egy futárt alkalmazni? Tedd fel a hirdetésed az oldalunkra ahol már több, mint 14 690 futárszolgálattal ismeretes és tapasztalt szakember várja, hogy elküldhesse Neked az ajánlatát!

De mindez csak a jéghegy csúcsa! Szeretnél munkát vállalni az egyetem vagy a jelenlegi munkahelyed mellett? Néha szívesen besegítenél másoknak melyért a köszönet mellett még pénzt is szerezhetsz? Esetleg foglalkoznál taxizással vagy étel futárkodással, de nem szeretnél elköteleződni egyik cégnél sem? Készíts egy profilt, töltsd ki a céljaiddal és mindazon adattal, amivel jobban és gyorsabban megismerhet téged az ügyfél és figyeld figyelemmel a Hirdetéseink aloldalt!

A csomagküldésről és csomagszállításról

Ha elsőre meghallod, hogy futárszolgálat, akkor az esetek nagy részében biztos olyan cégek jutnak eszedbe, mint a DHL, UPS vagy esetleg Magyaroszágon az MPL. Ezek mind-mind csomagküldéssel és csomagszállítással foglalkoznak. Esetleg belegondoltál abba, hogy mindemellett mennyi lehetőséget tartogat, hogyha magánszeméllyel és szakemberrel intézed el és oldod meg a felmerülő problémákat?

Ne csak a csomagszállításról beszéljünk, hanem egy mindennapi példa is lehetne a következő: eddig a WOLT-ot használtad, de nem szeretnél az ételért többet fizetni, mint amennyiért az étteremben meg tudnád enni? Szeretnél valamelyik gyorsétteremből - mint a McDonald's és a BurgerKing - rendelni, de sajnos online a kuponokat nem tudod felhasználni? Hallottál már az amerikai PostMate, UberEats vagy DoorDash szolgáltatásról, érdekelne is, de sajnos Magyarországon még nem elérhető? Tegyél fel egy hirdetést, várd az ajánlatokat, válassz egyet a megannyi összeg közül amely neked a legkedvezőbb és akár hosszú távon is könnyen találhatsz megbízható ételfutárt, ezzel akár megannyi pénzt megspórolva.

Több mint 1742 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu